Aradul vrea să intre în Cartea Recordurilor

192

Aradul se pregătește să scrie istorie și să intre în Cartea Recordurilor, prin Transilvania Fitness Festival, eveniment aflat la prima ediție, ce va avea loc în perioada 20-21 mai. Performanța pe care organizatorii își doresc să o atingă este ca peste 500 de oameni să se sincronizeze făcând 500 de genoflexiuni. Totodată, vor fi aduși laolaltă presenteri din mai multe țări europene, antrenori de fitness de prestigiu, ultimele trend-uri din industria de profil, dar și iubitorii de mișcare, sport și stil de viață sănătos.

TFF2017 se va desfășura pe parcursul a două zile, prima fiind dedicată exclusiv antrenorilor interesați de diverse specializări în domeniu, iar cea de-a doua tuturor amatorilor de antrenamente sportive diverse.

Sâmbătă, 20 mai, la Transilvania Fitness Festival va fi ziua antrenorilor care își doresc să câștige noi abilități și să descopere ultimele trend-uri din industria internațională de profil. Din dorința de a dezvolta fenomenul de fitness și aerobic din regiunea Transilvania, organizatorii au pregătit workshop-uri ce vor fi susținute de unii dintre cei mai cunoscuți presenteri din Europa: Functional Challenge susținut de Per Markussen din Norvegia, Functional training alături de Panos Balatsinos din Grecia și Capoeira Aerobic cu Czanik Balazs din Ungaria. Salile Performance Lab și Endorphin din Arad vor găzdui activitățile din cadrul zilei de sâmbătă.

Duminică, 21 mai,la Sala Polivalentă din Arad, Transilvania Fitness Festival le dă întâlnire tuturor pasionaților de fitness, precum și începătorilor și îi invită să facă mișcare sub același acoperiș, încercând diferite tipuri de antrenamente într-o atmosferă aparte. Printre acestea se numără: Functional training, Rebound, SYLO, Power Jumper, Dancer Jumper, Capoeira aerobic, Bootcamp, Deep Work și bodyART. Participanții vor avea ocazia să se antreneze alături de Cristi și Edina Lucuța, Per Markussen, Lucian Bosînceanu, Panos Balatsinos, Alina Vilagoș, Daniela Amza, Ciprian Căvășdan, Balazs Czanik și Ilona Ilyes.

“Aradul și Timișoara, cele două orașe de suflet ale mele în care îmi desfășor activitatea sunt orașe frumoase, dar oamenii nu au ocazia să vadă și să facă sport decât cu antrenorii din sălile în cadrul cărora se antrenează. Dacă cineva vrea să participe la un eveniment sportiv internațional de anvergură, are la dispoziție Bucureștiul sau Budapesta, unde la prețul biletului se adaugă multe alte cheltuieli. Prin Transilvania Fitness Festival dorim să aducem cât mai aproape de casă atmosfera, energia și profesionalismul antrenamentelor din convențiile internaționale de fitness. Asociația Cartea Recordurilor va fi prezentă la eveniment pentru a monitoriza cum peste 500 de oameni se vor sincroniza fâcând 500 de genoflexiuni, iar arbitrajul va fi făcut de Ovidiu Hațegan- arbitru FIFA, unul dintre cei mai apreciați arbitri din lume”, a declarat Cristian Lucuța, inițiator al acestui festival.

fitness-arad-2

LĂSAȚI UN MESAJ