16.1 C
Timisoara
sâmbătă 28 mai 2022

  Arad | Părinţii au protestat cu măşti chirurgicale şi banderole albe, în faţa Liceului German

  86

  La două săptămâni de la izbucnirea scandalului de la Liceul German din Arad, primăria a reziliat contractul cu firma care a făcut dezinsecţia în şcoală. Dar numai după ce zeci de părinţi, cu pancarde, măşti chirurgicale şi banderole albe, au protestat în faţa şcolii.

  Cu măşti chirugicale pe faţă şi banderole albe pe braţe, părinţii şi elevii au protestat în faţa liceului german din Arad, după ce copii lor au ajuns la spital.

  Părinţii cer explicaţii din partea autorităţilor, dar acestea întârzie să apară. De frică să nu ajungă din nou la spital, unii dintre ei au refuzat să-şi mai lase copiii să mearga la cursuri.  O comisie formată din specialişti a stabilit că una dintre substanţele folosite de firma care a efectuat dezinsecţia nu era autorizată în România, iar cealaltă a fost folosită într-o concentraţie de patru ori mai mare decât era normal.

  Prima măsură a fost luată de edilul oraşului care a reziliat contractul cu firma de dezinsecţie din Hunedoara, responsabilă cu dezinsecţia şi deratizarea la nivelul întregului municipiu.

  sursa foto – ghidularadean.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ