Ar trebui să scoateți aceste lucruri din dormitor chiar acum pentru vă odihni mai bine

68

Ți-e greu să te odihnești noaptea și nu mai găsești o soluție? Oricât de surprinzător ar părea, este posibil ca unele dintre lucrurile pe care le ai în dormitor să nu îți permită să te odihnești bine. Aici îți spunem toate lucrurile pe care ar trebui să le scoți din dormitor chiar acum pentru a te odihni mai bine.

Telefonul mobil

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le scoți din dormitor cât mai curând posibil dacă vrei să te odihnești mai bine este telefonul tău mobil. Pentru a evita să ai telefonul mobil în cameră la culcare, îți recomandăm să eviți să îl privești cel puțin o oră înainte de a te culca. Acest lucru este important deoarece astfel vei putea să îți relaxezi creierul mai eficient și somnul va fi mult mai ușor, lăsând în urmă insomnia. Asadar, renunta la telefoane inainte de a te baga in pat!

Pat dormitor – oferte emag

Există mulți oameni care au obiceiul neplăcut de a se uita la telefonul lor ore în șir înainte de a merge la culcare, iar acest lucru este foarte negativ pentru sănătatea lor și este ceva nerecomandabil, deoarece poate avea un impact foarte negativ asupra odihnei zilnice. Este esențial să ne culcăm relaxați și departe de noile tehnologii, cu atât mai mult dacă luăm în considerare faptul că deja petrecem toată ziua legați și conectați la ele.

Laptopul

Pe de altă parte, laptopul, tabletele și alte tehnologii ar trebui lăsate, de asemenea, în afara dormitorului nostru. Este dovedit că utilizarea acestor dispozitive înainte de culcare este o decizie foarte proastă pentru sănătatea noastră. Lumina albastră emisă de aceste dispozitive nu este bună pentru somn, deoarece ne trezește mintea și ne lasă creierul prea activ pentru a putea adormi repede.

Ceasurile analogice

În mod similar, ceasurile analogice pot fi, de asemenea, periculoase dacă dorim să adormim. Deși nu toate modelele sunt la fel de negative, fără îndoială ar trebui să evităm să avem în camera noastră pe cele care sună emițând tic-tac-ul tipic. În acest moment, ceasurile digitale sunt o alternativă excelentă.

Televizorul

De asemenea, experții în design și decorațiuni interioare au încetat să includă televizoarele ca element de bază pentru dormitoare. Televizorul poate afecta somnul direct, deoarece ne poate activa la fel ca dispozitivele electronice. Deși este adevărat că este un lucru obișnuit să găsești televizoare în dormitoare și chiar în camerele pentru copii, adevărul este că este o greșeală, mai ales dacă una dintre părți vrea să doarmă și cealaltă să se uite la televizor, în cazul cuplurilor. În camera copiilor nu li se recomandă deoarece copiii trebuie să doarmă cel puțin opt ore pe zi pentru a se desfășura eficient în ziua următoare. Pentru un televizor nou, asteapta ziua de Black Friday 2021!

Saltelele și pernele vechi

Pe de altă parte, fără îndoială, un alt lucru pe care ar trebui să-l scoți din dormitor cât mai curând posibil și să-l înlocuiești cu o alternativă mai bună sunt saltelele și pernele vechi. Este important să verifici salteaua, arcul patului, lamelele și somiera, întrucât un pat bun te va scuti de durere de spate și, de asemenea, de probleme de insomnie. În ceea ce privește pernele, este esențial să alegi alternative confortabile, de calitate, care să prevină problemele de spate și să te ajute să te odihnești mai bine.

Pat dormitor Emag vezi toate ofertele zilei!

Alimentele

În plus, este de asemenea recomandabil să evitați micul dejun romantic în cuplu și să nu mâncați în dormitor. Acest lucru este total neigienic, deoarece rămășițele de alimente vor rămâne pe cearșafuri și alte așternuturi de pat, dar de asemenea se pot produce și scurgeri care ne afectează foarte mult paturile prețioase. În același mod, oricât de atent ai fi, unele firimituri vor cădea cu siguranță și, fără îndoială, acest lucru vă va afecta în mod direct somnul într-un mod negativ, precum și calitatea odihnei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ