„Ar putea fi Chewbacca travestit!” Cel mai urât Moş Crăciun din România?

1747

Pe 1 decembrie, de Ziua României, s-a deschis cea de-a 12-a ediţie a Târgului de Crăciun, organizat de Primăria Timişoara. Pentru a intra în atmosfera sărbătorilor, pe lângă cele o sută de căsuţe, de unde se pot cumpăra o mare varietate de produse de sezon, întreaga zonă istorică a Timişoarei a fost împodobită, iar odată cu deschiderea Târgului de Crăciun s-a aprins şi iluminatul de sărbători.

Se pot vedea brazi împodobiţi, sănii trase de reni, decoraţiuni de toate felurile, cadouri, saci cu jucării, până la Moşi Crăciuni, în toate mărimile. Sunt bucuria celor mici.

În Piaţa Victoriei, în faţa Rectoratului Politehnicii, a apărut un uriaş moş, desprins parcă din filmele de groază. În loc de un personajul simpatic şi blând, cu care copiii să facă poze cu drag, apare ceva înspământător, anunţă adevărul.

Unii îl compară pe moş cu Chewbacca, un personaj din Războiul Stelelor, alţii spun că seamănă cu White Walker din Game of Thrones. Inevitabil, au apărut şi comentariile pe Facebook.

„Fără supărare, l-am luat prin toate părţile pe Moşu’ din Piaţa Victoriei din Timişoara, dar n-am ştiut cărei rase, specii, regn, etc. să-l încadrez. Om nu e. Urs nu, pisică nu… Ar putea fi un lup travestit or smtg… Sau nu, ar putea fi Chewbacca travestit! Dacă voi găsiţi ce e, mă declar bătută. Asta e”, a scris Graziella Dan, pe pagina ei de Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/pj3pq3

LĂSAȚI UN MESAJ