Aproximativ 11.000 de alegători sunt aşteptaţi duminică la urne în oraşul Moldova Nouă

78

Aproximativ 11.000 de alegători sunt aşteptaţi pe 24 ianuarie la vot în oraşul Moldova Nouă pentru a-şi alege primarul, după ce Biroul Electoral Central a stabilit ca scrutinul din 27 septembrie 2020 să fie repetat în această localitate din judeţul Caraş-Severin.

Cetăţenii vor putea alege între candidatul Ion Chisăliţă (PNL) şi candidatul Eugen Băleanu (Partidul Verde), ordinea acestora fiind menţinută pe buletinele de vot aşa cum a fost stabilită prin tragerea la sorţi pentru scrutinul din septembrie 2020.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Caraş-Severin, Flavius Militaru, pentru alegerile de duminică au fost tipărite 11.984 de buletine de vot, ce vor fi distribuite în cele 12 secţii de votare de pe raza circumscripţiei electorale.

În contextul pandemiei de COVID-19, în secţiile de votare au fost asigurate soluţii dezinfectante pentru suprafeţe şi mâini, măşti şi mănuşi de unică folosinţă, precum şi alte materiale menite să prevină transmiterea noului coronavirus. Totodată, au fost stabilite fluxuri de intrare şi ieşire din secţiile de vot pentru cetăţeni.

BEC a stabilit ca, în data de 24 ianuarie, să fie repetat scrutinul pentru funcţia de primar în circumscripţia electorală orăşenească Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.