Aproape 30 de migranți, prinși de polițiștii din Timiș. O parte, în centrul urbei

19

Aproape 30 de migranți au fost prinși de polițiștii de frontieră timișeni în județ. O mare parte dintre ei au fost găsiți pe străzile pietonale din centrul Timișoarei. Mai exact, este vorba despre 27 de străini fără acte de identitate, grupul ridicat din orașul de pe Bega fiind format din 12 persoane.

”Au fost depistaţi în judeţul Timiş, mai mulţi cetăţeni străini fără documente de identitate asupra lor şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. A fost solicitată intervenţia unor echipaje medicale, care au efectuat triaj epidemiologic cetăţenilor străini, după care, aceştia au fost conduși la sediul instituţiei pentru cercetări”, a transmis Poliția de Frontieră Timișoara.

Străinii au declarat că sunt cetăţeni din Siria, Irak, Bangladesh şi Yemen, având vârste cuprinse între 10 și 40 de ani. Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au procedat la audierea persoanelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ