Atenţie, şoferi: aproape 26 de kilometri de autostradă, deschişi circulaţiei. În Timiş!

129

CNADNR, anunţ important pentru şoferi! Miercuri seara, la ora 19, se deschide traficul rutier pe o „felie” de autostradă, este vorba despre Timișoara-Lugoj, lotul doi.

Şoferii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră și indicațiile agenților de poliție pe noul tronson de autostradă!

Sunt aproape 26 de kilometri de drum rapid, de la km 54+000 la 79+625, între Izvin şi Şanoviţa. „Se asigură o continuitate pe autostradă de la Nădlac până la Traian Vuia, intersecție cu DN68A, pe o lungime de 142 km, fiind incluși și cei 10,5 km din Autostrada Lugoj – Deva, Lot I, nedeschiși traficului în anul 2013”, precizează compania de drumuri.

Aflăm că vor mai fi deschise două parcări de scurtă durată şi, în funcție de condiţiile meteo, vor urma și două spații de servicii care, în prezent se află într-un stadiu avansat de execuție.

Au terminat bucata de autostradă cu şapte luni mai devreme!

Antreprenorul lucrării este Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana Per Condotte D’acqua SpA. Lucrarea a costat peste 423 de milioane de lei, sumă la care se adaugă TVA. Banii sunt europeni în proporţie de 85%, restul provenind de la bugetul de stat. Contractul a fost semnat în 4 decembrie, acum doi ani, iar finalizarea investiâiei trebuia realizată la mijlocul lui 2016. Termenul de execuţie a fost însă mult devansat: şapte luni, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ