Aproape 200 de posturi de directori de școli și grădinițe, la concurs în Timiș

52

Aproape 200 de posturi de directori de școli și grădinițe din Timiș sunt scoase la concurs. Se caută și directori adjunți, dar mai puțini. Inspectoratul Școlar Timiș a publicat metodologia de examinare. Cei care își doresc un astfel de post pot încăca dosarele on-line.

„Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicaţia informatică dedicată şi trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute în articolul 8 din Metodologie. Depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă, pe platforma informatică dedicata, se face în perioada 15 septembrie 2021-26 septembrie 2021”, a transmis IȘJ Timiș.

Proba scrisă va avea loc în data de 15 octombrie 2021.

Desfășurarea probei de interviu va avea loc în perioada 15 noiembrie 2021-8 decembrie 2021. Metodologia de concurs, cu anexele sale, fișele posturilor pentru director și pentru director adjunct, lista funcțiilor vacante, perioada de înscriere și lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul și pe site-ul I.Ș.J. Timiș: www.isj.tm.ro , Concurs directori și directori adjuncți 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ