Aplicaţia Note în catalog: părinţii pot afla în timp real ce fac la şcoală copiii

579

O şcoală din Piteşti foloseşte catalogul virtual, o aplicaţie pe telefon cu ajutorul căreia părinţii află în timp real care este comportamentul copiilor la şcoală, dacă au lipsit sau ce note au luat. Proiectul pilot se numeşte „Note în catalog”.

Conducerea şcolii „Tudor Vladimirescu” din Piteşti a decis să implementeze, în luna martie, un proiect prin care părinţii să fie ţinuţi la curent, în timp real, cu ce fac copiii la şcoală. Cu ajutorul aplicaţiei „Note în catalog”, părinţii află notele copiilor lor, absentele şi cum se comportă la ore.

„Este un proiect pilot. Fiecare părinte îşi descarcă aplicaţia în telefon, la fel şi profesorii şi diriginţii. Se intră pe platformă, la fiecare elev se pune nota. Părintele aude pe telefon notificarea şi vede în timp real nota respectivă. Se văd notele, absenţele şi chiar comportamentul copilului. Bulinele roşii înseamnă că elevul nu avut uniformă iar cele negre, de exemplu, că deranjat o oră”, a declarat directorul Şcolii „Tudor Vladimirescu”, Magdalena Crivac.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.