Apel umanitar! Rareș, un micuț de 1 an și 3 luni, are nevoie urgentă de ajutor!

395

Doi părinți din România trec prin clipe foarte grele de când au aflat că fiul lor de un an și trei luni a fost diagnosticat cu cancer. Denisa și Cosmin Olteanu l-au internat pe Rareș Andrei la un spital din Roma, unde micuțul a început un tratament de specialitate. Costul total al acestuia se ridică la suma de 180.000 de euro. Cardul european de sănătate pe care cei doi părinți îl dețin acopera suma de 150.000 de euro necesară tratamentului, însă familia mai are nevoie de diferența de 30.000 de euro pentru ca Rareș să primească o șansă la viață.

Cei care doresc să doneze o sumă pentru acest caz umanitar, sunt rugați să o facă în contul RO03BTRL05101201P12738XX , acesta fiind contul mamei copilului care în prezent se află cu el la tratament în Roma.

Iată mesajul celor doi părinți:

umanitar“Mă numesc Olteanu Cosmin, sunt cadru militar la unitatea militară 01824 Câmpia Turzii, sunt căsătorit cu Olteanu Denisa și ea fiind tot cadru militar încadrată la aceeași unitate militară. Pe data de 07.02.2017 a venit pe lume primul nostru copilaș pe nume Olteanu Rareș Andrei. Totul a fost frumos până când am observat că la vârsta de 4 luni nu respiră bine pe năsuc, de atunci a început calvarul.

Am mers pe la diverși doctori ORL să vedem care este problema, și s-au administrat diverse medicamente antibiotice spunându-ne că are o deviație de sept.

Am continuat așa până când copilul a împlinit 9 luni, stare lui deteriorându-se de la o zi la alta. Am observat că se deformase facial pe partea dreaptă, i se umfla pe zi ce trecea orbita ochiului drept și obrazul.

Am mers din nou la doctor și ne-au zis că are o infecție. I s-a făcut endoscopie nazală, în urma căreia s-a observat în interior o tumoră care la final de investigație, după biopsie, a fost malignă.

Diagnosticul fiind de rabdomiosarcom alveolar. Am plecat cu copilașul de urgență la o clinică din Roma pentru investigații și acolo, după o săptămână de alte investigații s-a adeverit diagnosticul doar că tumora respectivă mai are și patru metastaze, una fiind localizată pe coloana vertebrală.

Fiind foarte mic, doctorii ne-au dat șanse de supraviețuire de 25 la sută.

Costul tratamentului atinge suma de 180.000 de euro, bani pe care nici în vise nu ne gândeam că-i vom avea.

Copilul a început tratamentul cu chimioterapie, durata tratamentului este de 3 ani. Acum Rareș este mai bine, răspunde tratamentului, ne-am stabilit în Italia, am fost nevoiți să închiriem un imobil unde plătim lunar o sumă de 700 de euro.

Eu sunt nevoit să fac naveta lunar, pentru a putea merge și la serviciu pentru a nu rămâne fără bani măcar de subzistență”, ne-a descris Olteanu Cosmin greaua încercare la care este supusă familia sa în aceste momente.

Donând o sumă cât de mică, putem salva o viață! Rareș Andrei Olteanu are acum nevoie de ajutorul nostru!

RO03BTRL05101201P12738XX 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.