Apel la 112 | Un elev din Timișoara s-a ales cu nasul spart la școală

184

Incident violent, marți dimineața, într-un liceu de prestigiu din Timișoara. Doi elevi s-au luat la bătaie, iar unul a ajuns la cabinetul medical al școlii cu nasul spart. Mama copilului a sunat la 112.

Înainte cu 5 minute de începerea orelor, marți, doi elevi de clasa a IX-a s-au luat la harță la Liceul Jean Louis Calderon. În urma încăierării, unul dintre ei s-a ales cu nasul spart. Acesta a mers singur la cabinetul școlii.

Diriginta clasei a luat imediat legătura cu Inspectoratul Școlar Timiș și părinții elevilor. Când a aflat ce s-a întâmplat, mama copilului rănit a sunat la 112 și a cerut ajutor de la polițiști și de la ambulanță. Dar, pentru că mama elevului nu a depus și plângere la poliție, oamenii legii nu se vor implica în acest caz.

În cadrul liceului va fi convocat Consiliul Clasei, unde se va discuta, miercuri, cazul. Ambii elevi riscă să fie sancționați.

2 COMENTARII

  1. Sunt mama baiatului batut…
    Contrar a ceea ce scrie in articol, elevul ranit NECESITA INTERNARE DE URGENTA si a fost dus la spital si internat, avand fractura nazala. Dl director al liceului nu a anuntat nici politia (fiind un caz de heteroagresiune) si nici salvarea, elevul fiind in sangerare abundenta, spunand ca nu este nevoie si nu este obligat sa o faca… iar, asistenta de la liceu a tinut copilul aproape 2 ore culcat PE SPATE, cika sa nu mai sangereze. Pai normal, si-a inghitit singur sangele care i-a ajuns in abdomen. Cei de le UPU Luis Turcanu si-au facut cruci de metoda SANATOASA si aberanta a dnei asistente care asa a invatat nu stiu in ce scoala sau unitate sanitara!!!!! Mai mult, profesoara de istorie dna Tudorache, inaintea orei careia s-a intamplat incidentul a refuzat sa lase pe vreun coleg sa mearga la baie sau la cabinet cu copilul batut si, desi, elevii din clasa au dorit sa ii explice de ce sangereaza copilul, aceasta a spus ca NU O INTERESEAZA si nici nu a anuntat conducerea sau salvarea etc. Baiatul are fractura de piramida nazala! Voi depune plangere atat impotriva agresorului cat si a scolii care nu a respectat procedurile legale!!!!

  2. ce aberatii citesc aici. Nu stiu de unde ati luat dvs informatia, cu sigurant nu este informatia care a comunicat-o dna Inspectoare… Elevii nu s-au luat la bataie ci pur si simplu unula incasat niste pumni zdraveni… Diriginta nu a luat legatura cu nici un inspectorat.

LĂSAȚI UN MESAJ