Apăsat de probleme, tatăl a 4 copii a decis să-și ia zilele. Gândurile sumbre care l-au dus la acest gest

334

Liniștea satului Avram Iancu, din județul Arad, a fost tulburată, luni, la vestea că un localnic a fost găsit spânzurat în casă. Poliția a fost alertată, nu au fost suspiciuni cu privire la modul în care bărbatul a murit, fiind vorba clar de un suicid, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei.

La o zi după moartea acestuia, au apărut detalii care ar explica gestul bărbatului. Bărbatul, pe numele lui Chasciar Mihai nu a fost din partea locului, acesta venind din zona Maramureșului împreună cu familia pentru un trai mai bun. Avea patru copii împreună cu soția lui, dar lucrurile nu mai mergeau bine în familia Chasciar. Se pare că mutarea din locul natal nu i-a convenit femeii, chiar dacă în satul Avram Iancu, bărbatul începuse să renoveze o casă pentru familie. Nu a mai durat mult, iar aceasta s-a întors în Maramureș și a și înaintat actele pentru divorț.

De aici totul a început să urmeze o pantă descendentă pentru sinucigaș. Din spusele unei rude apropiate, acesta căzuse într-o depresie puternică și din cauza repetatelor amenințări ale fostei soții, care, atunci când nu plătea pensia alimentară, îi spunea că îl va da pe mâna poliției și va ajunge la închisoare.

Citeste continuarea pe specialarad.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ