Aparatul dentar: zâmbet excepțional la orice vârstă!

22

DENT ESTET 4 KIDS a creat o divizie specială (AOD), susținută în Timișoara de 3 medici ortodonți certificați internațional pe diverse tipuri tratamente revoluționare digitale pentru adulți și adolescenți. Echipa se bucură de know-how-ul a 15 medici ortodonți din Germania, SUA, Austria, Grecia, Anglia, București și Sibiu.

AOD îți oferă o gamă variată de aparate dentare și, împreună cu medicul specialist în Ortodonție, poți alege ce ți se potrivește dintre cele mai moderne și mai stilate aparate dentare care există în prezent.

Specialiștii noștri au o experiență bogată în tratamente ortodontice și îți vor oferi cele mai bune soluții pentru nevoile tale.

Zâmbetul arată starea de sănătate a corpului, arată cât de bine îi este acestuia și cum ar trebui să avem grijă de el. Este ca o carte de vizită. Iar noi, în calitate de părinți, suntem cel mai de preț exemplu pentru copii! Așadar transformă următoarea vizită a copilului la DE4KIDS într-un beneficiu pentru zâmbetul tău sănătos!

Programează acum o vizită la specialiștii noștri și fă cunoștință cu noul tău zâmbet pe site-ul https://www.de4kids.ro/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ