Anunțul AMN! Ce temperaturi se vor înregistra în weekend

205

Meteorologul Gabriela Băncilă a prezentat, joi seară, cele mai noi informații despre vreme, anunțând cum va fi vremea în weekend.

„Dimineața zilei de mâine va fi rece, cel puțin în partea de est a Transilvaniei. Se vor resimți influențele acestui aer mai rece, care se retrage din zona țării noastre, dar care își face simțite influențele prin răcirea intensă care se va simți în zonele depresionare, acolo unde acest aer se menține în apropierea solului, motiv pentru care, foarte probabil, ca mâine dimineață se vor înregistra temperaturi sub pragul de îngheț”, a declarat, joi seară, Gabriela Băncilă la România TV.

„Nuanțele de albastru și verde nu vor fi mai fi de interes, cel puțin la sfârșitul săptămânii pentru aproape nicio regiune a țării noastre, fiind înlocuite de nuanțe de galben, semn al faptului că se reorientează circulația. Va fi favorizat transportul unei mase de aer mai calde. Temperaturile vor crește și vom ajunge să vorbim despre o vreme puțin mai caldă decât ar fi normal a se semnala în această perioadă a anului”, a mai zis Băncilă.

Totodată, a declarat: „Ziua de mâine va veni cu temperaturi de până la cel mult 21 de grade. Sâmbătă deja se resimt influențele aerului mai cald. Duminică aduce temperaturi de 25 de grade, pragul climatologic al unei zile de vară”.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.