Anunț important pentru mii de clienții BANCPOST: Ce le pregătește Banca Transilvania

475

Contractul a fost semnat! Bancă Transilvania le dă o șansă importantă acestor clienți. Primul contract de conversie din cadrul ofertei Banca Transilvaia – Bancpost, destinată clienților Bancpost cu credite în franci elvețieni cu garanții imobiliare, a fost semnat astăzi.

În primele două săptămâni ale campaniei au avut loc 1.025 de întâlniri intre echipele mixte Bancpost-BT și clienții Bancpost, ceea ce înseamnă aproximativ 85 de întâlniri/zi în cele peste 70 de sedii Bancpost incluse în campanie.

32% dintre clienți au acceptat oferta de conversie a creditelor din CHF în euro sau lei, următoarea etapă fiind semnarea documentelor. Campania continuă până în 31 august a.c.

Banca Transilvania și Bancpost au lansat la începutul lunii iulie a.c. o ofertă dedicată clienților Bancpost care au împrumuturi în franci elvețieni cu garanții imobiliare. Într-o primă etapă, cei aproape 2.250 de clienți Bancpost eligibili pentru ofertă au fost contactați telefonic și invitați la o întâlnire, la una dintre unitățile Bancpost incluse în campanie, pentru a afla detaliile ofertei. După întâlnirea cu echipa Bancpost – BT, clienții au la dispoziție 15 zile pentru a se hotărî cu privire la acceptarea conversiei, după care este necesară o nouă programare, tot la Bancpost, pentru semnarea documentației aferente.

Oferta înseamnă pentru clienții Bancpost cu credite în franci elvețieni cu garanții imobiliare o reducere de 18%, aplicată soldului curent, din care sunt scăzute eventuale obligații de plată restante și sumele calculate datorate de client și neajunse la scadență.

Sursă: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ