Anunț important de la CJAS Timiș, despre biletele de trimitere pentru asigurarea serviciilor medicale

267

Casă Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș vine în întâmpinarea atât a asiguraților cât și a furnizorilor de servicii medicale cu următoarele precizări referitoare la biletele de trimitere:

La nivelul CJAS Timiș există un număr suficient de bilete de trimitere pentru nevoile furnizorilor de servicii medicale din județ.

Astfel, dacă inițial, Casei Județene de Asigurări de Santate Timiș i s-au alocat un nr. de 7570 de bilete de trimitere noi, conducerea instituției a făcut toate demersurile necesare pentru alocarea unui număr cât mai mare de bilete de trimitere de către Imprimeria Națională, ajungându-se la un stoc care să asigure în prezent, dublu mediei lunare de până acum.

Astfel dacă, în luna aprilie a.c. sau eliberat 1633 de bilete, în mai 2581 și în iunie 3128, de la începutul lunii iulie și până astăzi s-au eliberat 3580 bilete de trimitere, numai pentru furnizorii de serviicii medicale din Timiș.

“Considerăm că toți asigurații pot beneficia de serviciile medicale de care au nevoie, iar medicii care s-au adresat CJAS în vederea achiziționării de bilete de trimitere au intrat în posesia acestora. Facem un apel către toți furnizorii de servicii medicale, care până în prezent nu și-au ridicat noile bilete de trimitere să vină la sediul instituției, pentru a nu priva asigurații de serviciile medicale la care au dreptul”, a precizat Victor Dumitrașcu, Președinte Director General CJAS Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ