Anti-fotbal! ACS Poli – Concordia Chiajna 0-0

181
Marius Croitoru (S), de la ACS Poli Timisoara, lupta pentru balon cu Gordan Bunoza (D), de la Pandurii Targu Jiu, in timpul meciului de fotbal din etapa a III-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, duminica, 7 august 2016. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Timișoara a suferit în confruntarea cu Chiajna din play-out și a smuls o remiză cu care își păstrează locul 6 în play-out. Oboseala și absențele și-au din plin amprenta asupra unei evoluții modeste a lui ACS Poli în partida de marți seara.

Al treilea meci în decurs de o săptămână e prea mult pentru elevii lui Ionuț Popa. Vlăguiți și cu destule absențe cauzate de accidentări și suspendări, bănățenii au făcut cel mai slab meci de pe teren propriu. Un 0-0 ce s-a jucat doar pentru că trebuia să se joace.

Oaspeții au tras primul semnal de alarmă. În minutul 18 Cristescu a deviat o centrare de pe stânga și balonul a nimerit bara porții lui Straton. Avea să fie singura notabilă a unei prime reprize sărăcăcioase și plictisitoare. Un 0-0 mulțumitor pentru echipa gazdă, care nu arătase niciun moment că și-ar fi dorit mai mult.

Repriza secundă s-a desfășurat după aceleași coordonate. Nu a tresărit aproape nimeni la prima situație periculoasă venită undeva prin minutul 70, la șutul deviat al lui Străuț. La poarta adversă Serediuc putea să profite de o ieșire hazardată a lui Straton dar șutul său nu a avut țintă și Mailat a respins din fața porții goale. Când mai erau șapte minute Cristescu a ajuns mai târziu la o minge pe care și-a preluat-o lung în careul timișorenilor.

S-a încheiat 0-0 deși în mintele de prelungire Poli a sperat la mai mult după o serie de faze fixe de care a beneficiat în apropierea cerului advers. Un punct fără prea mare impact în clasament însă ce poate fi important în economia finală a luptei din la retrogradare. Timișorenii ajung la 14 puncte și își păstrează locul 6, cel de baraj, după primele patru runde din play-out.

ACS Poli: Straton – Scutaru, Bocșan (54 – Străuț), Cânu, Novak – Artean, Poparadu (60 – Neagu) – Mailat, Croitoru, Popovici – Drăghici (75 – Pedro Henrique).

Concordia: Bălgrădean – Koenders, Melinte, Dobrosavlevici, Popescu – Costin, Albu (73 – Herea) – Ciobanu (90 – Alexandru), Cristescu, Grădinaru (55 – Serediuc) – Pena.

Pentru ACS următorul duel înseamnă o deplasare la Drobeta Turnu Severin pentru un alt duel important, cel cu Pandurii Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ