Anna Lesko, împușcată la un concert de la Cornu, comuna lui Adrian Năstase și a lui Victor Ponta VIDEO

1111

După ce a fost la Jimbolia, pe 29 iulie, Anna Lesko a susținut un concert la Festivalul Florilor de Tei din comuna Cornu.

Printre locuitorii celebri din Cornu se numără Adrian Năstase, care a deschis pofta de a construi a nomenclaturiștilor postdecembriști în localitatea prahoveană, unde s-a mutat în anul 2000.
Așa au ajuns acolo și Daciana Sârbu – soția ex-premierului Victor Ponta, Mircea Cosma (seful CJ Prahova), Șerban Mihăilescu, familia Ioanei Petrescu – fostul ministru al Finanțelor sau Mișu Negrițoiu – șeful Autorității de Supraveghere Financiară.

La Festivalul Florilor de Tei din comuna Cornu a participat, contracost, desigur, și a concertat Anna Lesko, pe numele real Anna Stepvania Lyzhcko, cântăreața, pictorița și textiera de origine ucraineană din Republica Moldova.
Într-o postare pe pagina de facebook, Anna Lesko mărturisește că a fost împușcată în picior în ce se fotografia cu fanii și dădea autografe.
În cele din urmă, însă, s-a ales doar cu o vânătaie, pentru s-a tras cu un pistol… cu aer comprimat.

Anna Lesko: ”Aș dori să clarific următoarele lucruri: aseara am sustinut un recital in cadrul evenimentului Festivalul Florilor de Tei Cornu iar dupa concert am avut o sesiune de autografe si poze timp in care cineva a tras cu un pistol cu aer comprimat in picior,din fericire scapand doar cu o vanataie.Tin sa mentionez ca eram inconjurata de fortele de securitate ale evenimentului si doar ghinionul a facut ca eu sa fiu nimerita de acea bila. Acest mic incident nu a putut umbri buna mea dispozitie si satisfactie emotionala pe care mi-a transmis-o publicul minunat din Cornu, ce se vede si pe inregistrarea live”…

LĂSAȚI UN MESAJ