Angajatul CFR care s-a dat drept agent secret ca să se culce cu o profesoară. Ce a făcut femeia mai departe

1766

Un angajat al CFR Călători din Vaslui a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trafic de influenţă, după ce s-a dat drept agent SIE și i-a spus unei tinere profesoare că are cunoștințe și o poate ajuta să treacă examenul de Titularizare. În schimb, i-a cerut acesteia să facă sex cu el.

La sfârșitul anului 2016, Viorel M., impiegat de mișcare în stația Bălteni, Vaslui, s-a împrietenit pe o rețea socială cu o profesoară de matematică de 27 de ani. I-a spus că este analist programator de securitate în cadrul Serviciului de Informaţi Externe, lucru care era menţionat şi pe pagina lui de Facebook, potrivit bzi.ro.

I-a câștigat astfel încrederea profesoarei. Într-una din conversații, ea i-a mărturisit că era debutantă, moment în care „a întrebat-o dacă nu o interesează un post de profesor la o unitate de învăţământ din municipiul Iaşi, spunându-i acesteia că, în calitatea sa de angajat al S.I.E., are multe cunoştinţe, astfel că poate interveni pe lângă un inspector şcolar din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, pentru a-i facilita ocuparea unui post de profesor în municipiul Iaşi”, potrivit motivării instanței.

Însă, pentru a o ajuta, impiegatul i-a cerut să facă sex cu el. Femeia a înregistrat mai multe discuţii și l-a reclamat. Bărbatul a fost supravegheat video până în aprilie 2017, când a fost prins în flagrant de anchetatori. Profesoara a pus la dispoziţia anchetatorilor şi discuţiile purtate cu impiegatul care se dădea ofiţer SIE.

Povestea, pe digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ