Andreea Esca, despre momentul în care a lăcrimat în direct. ”Eu nu sunt un robot și nu mă feresc să plâng!”

484

Andreea Esca este una dintre persoanele publice care a rămas la fel peste ani, deși este, până la urmă, o celebritate. Vedeta este conștientă de statutul său, fiind o familistă convinsă, care vine aproape la toate evenimentele însoțită de soțul ei. Ea a fost prezentă la premiiile TV Mania, unde a și câștigat premiul pentru 20 de ani la pupitrul știrilor Pro TV.

”Am câștigat un premiu frumos, uite, pentru 20 de ani la pupitrul știrilor Pro TV. Orice premiu pe care îl primesc este important, pentru că deși oamenii cred, uite, a mai câștigat, dar este foarte important. Eu cred că este foarte important să rămâi într-un loc decât să ajungi acolo. Și este foarte greu să menții interesul, fidelitatea, dragostea oamenilor cărora te adresezi. Și atunci, de fiecare dată când vine un astfel de premiu pentu mine este o foarte mare mulțumire sufletească. Sunt chiar mai mult de 20 de ani de carieră, pentru că am început în ianuarie 1992 la SOTI, sunt 20 de ani de Pro TV și sunt foarte fericită pentru că am avut această șansă extraordinară să pot face atât de multă vreme ceva care îmi place.”, a declarat Andreea Esca, pentru cancan.ro.

A plâns la tv

Andreea Esca este fără doar și poate un profesionist, însă de-a lungul timpului au fost lucruri care au impresionat-o atâțt de ult încât nu a putut să nu lăcrimeze, chiar dacă se afla în direct. Prezentatoarea știrilor de la ora 19:00, de la Pro TV, susține că este uman să fii emoționat în astfel de situații.

”Au fost foarte multe știri care m-au impresionat în 20 de ani. Extrem de multe. Cea mai recentă a fost cea de la Colectiv, de exemplu, care a durat și durează și e un lucru despre care am relatat foarte multă vreme și care te încarcă emoțional extrem de mult. A fost, de exemplu, catastrofa aceea de la Maternitatea Polizu, unde au murit foarte mulți copii. Au fost extrem de multe lucruri care m-au impresionat. Nu mă feresc să plâng. Dacă îmi vine să plâng, atunci plâng. Nu mă gândesc că cineva se așteaptă să vadă în fața televizroului un robot, iar dacă se așteaptă la asta eu nu sunt un robot. Atâta vreme cât înțelegi ceea ce spui și trec prin sufletul tău, prin emoțiile tale nu ai cum să rămâi stană de piatră, deci nu țin să fac asta, dar, desigur, viața merge mai departe și asemenea unui chirurg care vede lucruri greu de dus în fiecare zi, după aceea se duce acasă și are o viață. Așa și eu, tebuie să mă detașez și să merg mai departe, dar asta nu înseamnă că uit, că șterg cu buretele și merg mai departe, toate lucrurile astea se așează undeva și rămân în tine. Este foarte greu, mai ales când ai și tu copii, mai ales când ai părinți bătrâni, devii foarte sensibil și foarte emotiv atunci când sunt subiecte legate de copii, de oameni în vârstă. Deci, cred că a fost o reacție normală pe care ar fi avut-o orice om de bun simț”, a mărturisit Andreea Esca.

Citeşte continuarea AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.