Andreea Bălan, terorizată de un bănățean. Prin ce a trecut vedeta! Dezvăluiri cutremurătoare

988

După ce mai multe fete au început să-şi scrie poveştile, despre cum au fost agresate fizic şi verbal, subiectul a început să fie discutat în emisiuni şi de vedete, care la rândul lor au povestit despre experienţe similare.

Dr. Gaspar şi Bogdan au avut-o invitată pe Andreea Bălan, la A List Magazine. A fost abordat şi subiectul hărţurii sexuale, în contextul în care mai multe femei au început să-şi spună povestea.

„Mi s-a întâmplat să fiu agresată şi nu odată, chiar de mai multe ori. Un fan, cu ghilimele, credea că este reîncarnarea lui Elvis şi-mi trimitea scrisori pe foi roşii şi îmi spunea că o să fim împreună după moarte. Asta se întâmpla în perioada Andre şi vreo 2-3 ani după. Le primeam la Ploieşti, unde eu locuiam cu părinţii mei. Dar, vezi tu, eu eram mică atunci, aveam vreo 16 ani, şi eram inconştientă. Nu-mi dădeam seama ce sunt scrisorile asta. Nu m-am speriat pentru că nu eram conştientă de ce se întâmplă. Ulterior, tatăl meu a luat măsuri, a sunat la mama lui, că el îşi lăsa numărul în scrisori  şi mama lui a spus, pur şi simplu, că este bolnav copilul, că are probleme şi să nu-l băgăm în seama. Dar în momentul în care m-am dus la Reşiţa, oraşul din care era el, a reuşit să treacă printre bodyguarzi, a reuşit să ajungă lângă scenă, a trecut şi de tatăl meu, a ajuns lângă mine şi l-am recunoscut din poze. M-am speriat teribil. A trebuit să mă opresc….să luăm o pauză. (…) Alt caz, un alt tânăr…Acesta nu reuşea să dea de mine, să afle numărul meu, să afle adresa mea şi a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu…şi s-a dus şi i-a dat foc la uşă, în Bucureşti. A turnat benzină pe uşă şi i-a dat fox. A venit Poliţia şi l-a arestat. Sunt multe cazuri…Eu cred că ei voiau erotic să se apropie de noi. Pentru că noi, la vremea respectivă şi ulterior aveam costumaşe mai sexy, totodată nu ne dădeam seama că noi întreceam o anumită limită, eram minore, nu realizam şi probabil ei interpretau gesturile şi coregrafiile noastre ca nişte mesaje la adresa lor”, a mărturisit Andreea Bălan.

sursă: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ