Anchetă după masacrul din Palilula, unde un tânăr din Timișoara a ucis doi bărbaţi, a rănit alţi doi şi apoi s-a sinucis

919

Anchetă de proporţii în localitatea doljeană Palilula, acolo unde un conflict spontan s-a soldat vineri seara cu o baie de sânge. Doi oameni au murit şi doi au fost răniţi după ce un bărbat a deschis focul cu mai multe arme artizanale, apoi s-a sinucis. Astăzi, poliţiştii şi procurorii au făcut noi cercetări la faţa locului.

Anchetatorii au percheziţionat astăzi locuinţa bărbatului de 28 de ani care s-a sinucis după ce a omorât doi oameni şi a rănit alţi doi. Poliţiştii şi procurorii au descoperit în subsolul casei un adevărat arsenal. Anchetatorii au confiscat patru pistoale care fuseseră modificate din arme neletale şi numeroase cartuşe.

Tânărul nu deţinea niciun fel de permis de port-armă.

Audierile au continuat şi peste noapte. În faţa anchetatorilor au dat declaratii mai mulţi martori care au povestit că între criminal şi victimele sale a avut loc iniţial un conflict verbal care a degenerat în violenţe fizice. Procurorii îi audiază şi pe cei doi răniţi internaţi în spital.

Oamenii legii aşteaptă şi rezultatele necropsiei, întrucât martorii spun că agresorul ar fi folosit cel puţin două arme în incidentul de vineri seara. Martorii spun că tânărul de 28 de ani din Timişoara, mutat recent în Palilula la soţia sa, a avut o altercaţie cu doi vecini. Aceştia i-au cerut să îşi mute maşina. Deranjat, acesta a luat un pistol şi a tras în cei doi, tată şi fiu, care au murit la scurt timp din cauza rănilor. Agresorul a tras apoi în alţi doi bărbaţi, pe care i-a rănit. După aceea s-a sinucis.

Cei doi bărbaţi răniţi aseară au ajuns la spital şi sunt în stare stabilă.

Rudele celor doi bărbaţi împuşcaţi mortal se pregătesc acum de înmormântare. Ei acuză familia atacatorului că nu a anunţat poliţia despre arsenalul construit de criminal în beciul lor.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Dolj care au întocmit dosar penal pentru omor deosebit de grav şi uz de armă fără drept.

 

Sursa: stiri.tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ