Ana lui Manole și cei 19.000 de euro. O femeie nevoiașă a găsit un portofel plin cu bani și l-a predat poliției

1744

O femeie care distribuie ziare în parcarea centrului comercial Carrefour Felicia din Iaşi a găsit un portofel în care se aflau peste 19.000 de euro şi a mers să îl predea Poliţiei. Ana Manole, în vârstă de 31 de ani, a găsit portofelul burduşit de valută joi, 6 februarie, în ziua în care proprietara banilor, o femeie de 63 de ani din localitatea Holboca, l-a pierdut.

Ieşeanca neatentă venise la centrul comercial pentru a schimba valută şi avea la ea două portofele, unul cu 19.100 de euro şi al doilea cu o sumă mare de lei. Din neatenţie, a băgat în geantă doar portofelul cu lei, celălalt căzând în parcare.

„Duminică am sunat la birou de informaţii şi am întrebat dacă a venit cineva să spună că a pierdut un portofel”, spune Ana, care a mai arătat că, văzând că nimeni nu revendică suma de bani, a mers, luni, 10 februarie, la Poliţie. Acolo a fost chemată şi reclamanta, care a primit banii înapoi. „Doamna a început să mă ia în braţe, să plângă de bucurie, m-a pupat, mi-a zis că mă ia la ea acasa şi ne facem rude. A fost foarte veselă”, a mai spus Manole.

Tânăra spune că nu erau banii ei munciţi şi că n-a luat în calcul varianta de a păstra banii. Ea câştigă din activitatea de vânzător ambulant de ziare în jur de 1.500 de lei pe lună şi trăieşte, alături de familia sa, în condiţii modeste în cartierul Cicoare din Iaşi.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ