Amendă-record pentru proprietarul unei rulote care vindea langoși ilegal

2014

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat verificări la finele săptămânii trecute pe bd. Dâmbovița, unde pe platoul din zonă se afla o rulotă despre care existau date că funcționează ilegal, fără a exista niciun document de autorizare.

Societatea comercială care se ocupă cu comercializarea de produse de panificație, mai exact langoși, a mai fost verificată și sancționată acum o lună punându-i-se în vedere proprietarului să obțină documentele necesare pentru a funcționa în legalitate. Cu toate acestea cei în cauză nu s-au conformat. Astfel, societatea Dumi-DDA a fost sancționată vineri cu o amendă de 20.000 lei conform Legii 12/1990 republicată și, pentru că a fost depistată deschisă și la controlul efectuat în ziua următoare, mai exact sâmbătă, a fost sancționată din nou cu aceeași sumă.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că în astfel de cazuri vor fi aplicate sancțiuni drastice deoarece comercianții de astfel de produse pun în pericol sănătatea cetățenilor neavând niciun act de avizare din partea autorităților și, mai mult decât atât, fac concurență neloială comercianților care își plătesc toate taxele și impozitele la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ