Ambrozia invadează Timișoara. Amenzile se rup chiar și printre… morminte

392

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului continuă să verifice terenurile din Timișoara care sunt lăsate la voia întâmplării de către proprietarii ce nu tin cont de întreținerea acestora și, mai ales, de cosirea buruienilor crescute și, în special de cele care afectează sănătatea, precum cunoscuta ambrozie.

,,Astfel, în ultima săptămână au fost aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale de câte 2500 lei fiecare, patru dintre acestea fiind aplicate în cazul societăților care administrează cimitire de pe raza Municipiului, unde au fost de asemenea constatate cazuri în care era plin de ambrozie necosită.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Au fost aplicate sancțiuni în cazul unor terenuri de pe străzile Clășca, Ctin Silvestru, A. Golopenția, M. Jora, Albăstrelelor, Armoniei, Dan Carpin, Torontalului, Budai Deleanu și în cimitirele din Calea Șagului, Buziașului, Stuparilor și Ovidiu Balea.

Sancțiunile se adaugă celor 136 de amenzi aplicate deja de polițiștii locali pentru neîntreținerea terenurilor și necosirea vegetației pe parcursul anului. Verificările în acest scop vor continua, avertizează polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ