Ambasada României la Stockholm verifică dacă sunt români printre victime-VIDEO

197

Un camion a intrat în mulţime la Stockholm. Premierul Suediei: Toate indiciile duc spre ipoteza unui atac terorist

Ambasada României la Stockholm verifică dacă sunt români printre victimele incidentului sângeros în urmă căruia au murit cel puţin trei oameni şi mai mulţi au fost răniţi, după ce un camion a intrat în mulţime. Ambasada României la Stockholm precizează că are în atenţie incidentul produs la dată de 7 aprilie 2017 şi a efectuat în regim de urgenţă demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a verifică dacă există cetăţeni români afectaţi.

Acţiunile de intervenţie a autorităţilor competenţe sunt încă în curs de desfăşurare, evaluarea efectelor incidentului nefiind definitivată la această ora. Misiunea diplomatică română monitorizează situaţia şi menţine în permanentă legătură cu autorităţile suedeze, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară.

Cetăţenii români pot solicită asistenţă consulară la următoarele numere de telefon: Ambasada României la Stockholm 0046 (0)7 36 98 54 63, 0046-(0)8-20.56.74, 0046-(0)8-20.99.27, 0046-(0)8-411.31.81, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanentă.

Incident sângeros la Stockholm, în Suedia. Trei oameni au murit şi mai multe persoane au fost rănite după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni, la Stockholm, în centrul oraşului. Premierul Suediei, Ştefan Lofven, declarat că toate indiciile duc spre ipoteza unui atac terorist.

sursa: hotweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ