Alți timișoreni amendați pentru terenurile neîngrijite! Următoarea fază, supraimpozitarea cu 500%

143

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului continuă acțiunile pe linia monitorizării situației terenurilor neîntreținute, neigienizate din Timișoara, unde s-a reclamat existența ambroziei, plantă alergenă care provoacă afecțiuni în rândul populației.

Astfel, în ultima săptămână au fost aplicate 15 sancțiuni în valoare de 30.500 lei unor proprietari de terenuri de pe Calea Torontalului, str. St. O. Iosif, C. Daniel, A. Golopenția, Tosca, C. Silvestru, C. Negruzzi, V. Crețu, Pictor I. Zaicu, Steaua, Zefirului, A. Coman cu Grigore Alexandrescu.

Până acum aproximativ 150 de proprietari de astfel de terenuri au fost sancționați conform HCL 371/2007 modificată.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou proprietarilor de terenuri să respecte prevederile HCL 371/2007 modificată și să ia măsurile de igienizare, îngrijire și cosire a vegetației de pe terenurile pe care le au în proprietate deoarece, pe lângă sancțiunile aplicate, așa cum s-a mai menționat, în cazul neconformării, se întocmesc dosare care sunt înaintate Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara în vederea supraimpozitării cu până la 500% conform HCL 266/2016.

LĂSAȚI UN MESAJ