Alt caz halucinant petrecut într-un spital de la noi. Copil cu autism, lăsat la voia întâmplării în clinica medicală

698

Un alt caz halucinant s-a petrecut într-un spital de la noi. Un copil cu autism din Arad a fost lăsat la voia întâmplării într-o clinica medicală de pe litoral.

“Concediul nostru a devenit cel mai trist episod din viața noastră și probabil din ceea ce va urma,spitalul pediatric Mangalia ,Emi după prima lui criză epileptica grand mal,nu i sa facut nici o investigație neurologica,nici un RMN,CT,sau encefalograma ,nu la văzut nici un neurolog,am cerut urgent ambulanță ptr.Constanta,mi să spus că Mangalia este un oras prea mic și nu are nici o dotare să i facă investigatii,iar neurologul pediatru din Constanța este în concediul și nu are cine să-l vada,ne au trimis dimineata inapoi in tabăra fără nici o remușcare,maine plecam înspre Arad și ne asteapta un drum lung,am luat legatura cu domnișoara doctor Paska,psihiatru cu care noi colaborăm în Arad și mi a facut schema de tratament cu Depakine și Acetazolamida până ajungem acasă să facem investigatii neurologice,ne plânge sufletul și mie și soțului meu ca trăim intr o Românie frumoasă,dar nu există nici o considerație pentru viața și semeni.Ni să refuzat și dreptul de a primi o pernă, pe motivul că secția nu are în dotare asa ceva…..”, a scris Neta Cristina din Arad, mama unui copil cu autism.

„Doamna Ministru, nu e destul sa fie cearsafurile si fetele de masa curate intr-un spital. E nevoie de medici specialisti competenti si empatici, de aparatura de investigatie, de …perne! E nevoie sa ne pese de viata fiecarui copil si a fiecarui om!”, este unul dintre comentariile care însoțește postarea.

LĂSAȚI UN MESAJ