Alina s-a ridicat la Ceruri, prea devreme! O fetiță rămâne orfană de mamă, în urma unei tragedii din vestul țării

1593

Alina Fekete, tânăra orădeancă de 32 de ani foarte grav rănită în accidentul produs în prima zi a anului, pe Şoseaua Borşului, în urma căruia un poliţist de frontieră din Sîntandrei a murit pe loc, s-a stins, joi, după mai bine de şapte luni în care a zăcut în spital.

Anunţul a fost făcut, pe Facebook, de către sora şi de prietenii tinerei, care în ultimele luni lansaseră o campanie de strângere de fonduri pentru ca tânăra să fie tratată cu tehnologii avansate, în speranţa că îşi va reveni.

„Nu te vom uita nici o singură dată. Vei rămâne în inima şi în sufletul nostru pe veci. Drum lin spre îngeri, suflet minunat, sincere condoleanţe familiei”, a scris, pe Facebook, Laviniu Lup, unul dintre cei care a fost alături de tânără.

Alina va fi înmormântată sâmbătă, 7 iulie, ora 13, la Capela Haşaş, din Cimitirul Municipal. În urma ei rămâne orfană o fetiţă.

Tânăra fusese internată la spitalul privat de recuperare Polaris din Cluj Napoca, iar la un moment dat tratamentul părea să dea rezultate. A pierdut, însă, lupta pentru viață joi după amiază.

După cum ebihoreanul.ro a mai scris, accidentul devastator în care Alina a fost rănită s-a produs în dimineaţa de 1 ianuarie a.c., în sensul giratoriu din apropiere de Faist Mekatronic, după ce şoferul unui VW Passat nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu şi s-a răsturnat.

Tânărul, Silviu Florin Dărăban, 35 de ani, era poliţist de frontieră, locuia în Sîntandrei şi a murit pe loc, iar Alina a ajuns la spital în stare foarte gravă. Ea a rămas prinsă între fiarele îndoite ale maşinii, fiind scoasă de echipajele de pompieri ale ISU Crişana.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ