Alina Gorghiu prevede cu exactitate sacrificarea, în scurt timp, a lui Șerban Nicolae ca țap ispășitor!

160

Miercuri a avut loc una din ședințele de lucru din cadrul comisiei juridice din Senatul României. Au fost luate în discuție probleme legate de la legea graţierii. De fapt au fost în discuție amendamente la această lege. A facut valvă în presă faptul că senatorul PNL Alina Gorghiu a plecat din ședința comisiei scăzând astfel scorul opoziției.

Joi după amiază, aflată la Timișoara, în bazinul electoral ce a propulsat-o, dânsa a explicat gestul ca fiind nerelevant. Cu sau fără liberali nu ar fi fost numărul necesar pentru votarea amendamentelor în sensul dorit de ei. De fapt, chiar se poate vorbi de o adevărată strategie premeditate. Poate pentru a destabiliza psihicul adeversarilor?. Se pare ca se va putea discuta de oricâte ori această lege în comisie.

„Pericolul din comisia juridică pe tema graţierii nu a trecut. A fost o strategie asumată de mine. Rezultatul a fost unul bun … dar oricând, în orice secundă, în comisie se poate repune la vot orice amendament. În baza unei solicitări se poate relua votul pe un amendament sau altul. Strategia a fost gândită în cascadă de colegii jurişti. Am reuşit să respingem joi amendamentele. Faptul că am ieşit din sală într-un anumit moment nu are relevanţă, pentru că votul ar fi fost în favoarea PSD”, a explicat gestul său senatorul liberal Gorghiu.

Cu o zi înainte, liderul grupului parlamentar liberal, Ovidiu Oprea, tocmai a explicat contrariul. Dânsul susține că nu a fost nimic premeditate în absența liberalilor de la votarea amendamentelor legii.

Îndiferent de jocurile politice scorul opoziție vs putere este de 4 la 7. Așa că legea ajunsă în forul decisional, adică plenul Camerei Deputaților, va avea o formă finală. Asta se va întâmpla poate prin iunie sau chiar iulie, înainte de vacanța aleșilor. Tot Alina Gorghiu crede cu tărie că, în scurt timp, va cădea Șerban Nicolae ca țap ispășitor al întregii tărășenii. Va fi sacrificat ca principal vinovat de către conducerea partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ