Alianța USR PLUS a câștigat contestația la Înalta Curte

119

Din surse ce prezintă încredere, se pare că deja a fost dată sentința în cazul alianței politice dintre partidele USR și PLUS. Decizia este definitivă și este favorabilă alianței.

Deci alianţa 2020 USR PLUS a câştigat dreptul de a se prezenta la alegerile europarlamentare. Asta după ce cu trei zile în urmă Biroul Electoral Central a contestat acest drept. Contestația este un act complex ce însumează nu mai puțin de 18 pagini de argumente și explicații și a fost întocmită de șase avocați cu experiență în astfel de probleme.

Judecătorii ce au analizat contestația depusă au dat dreptate celor două partide.

„Acum aveţi cu cine vota! Alianţa 2020 merge la europarlamentare! Aşa cum ne aşteptam, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au votat în favoarea Alianţei noastre! Lupta continuă cu şi mai mult avânt. Vă mulţumim pentru efortul, implicarea şi răbdarea voastră. Împreună vom reuşi..”, a triumfat Dacian Cioloş.

„România rămâne în Europa. ICCJ a anulat decizia BEC. Alianţa 2020 USR PLUS va câştiga alegerile şi va guverna în 2020”, a anunțat pe o rețea de socializare Dan Barna.

S-a dovedit că motivele invocate de BEC precum că cei doi președinți nu au drept de a reprezenta partidele lor, nefiind înscriși în actele depuse la Registrul Partidelor sunt doar opinii neacoperite de temei.

LĂSAȚI UN MESAJ