Alianța Timișoara Universitară organizează a doua ediție a târgului educațional  „Timișoara – ATU pentru educația ta”

45

Încurajați de interesul deosebit suscitat de precedenta ediție cele patru mari universități de stat din Timișoara aliați pentru binele tinerilor studioși doresc să repete isprava și să ofere o largă perspectivă asupra variantelor de avut în vedere de un absolvent de liceu.

Alianța Timișoara Universitară și Inspectoratul Școlar Județean Timiș revin în atenția liceenilor cu cea de-a doua ediție a târgului educațional „Timișoara – ATU pentru educația ta”. Evenimentul este dedicat elevilor din clasele XI-a și a XII-a din regiunea de vest a României și va avea loc vineri, 5 aprilie 2024, începând cu ora 09:00, la Timișoara Convention Center, situat pe strada Mărășești nr. 1-3.
La acest eveniment, cele patru universități timișorene, respectiv Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara, își vor prezenta oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025.

În intervalul orar 09:00 – 18:00, tinerii interesați de continuarea parcursului lor educațional vor putea afla mai multe despre programele academice, facilitățile disponibile și oportunitățile de dezvoltare oferite de cele patru instituții de învățământ superior din Timișoara. De asemenea, aceștia vor beneficia de sesiuni de consiliere pentru orientarea lor profesională.

După succesul înregistrat la prima ediție, când mii de elevi au participat la târg pentru a explora oferta educațională a universităților, Alianța Timișoara Universitară (ATU) continuă să promoveze educația și formarea profesională în regiune, oferind un cadru propice pentru interacțiunea între elevi și universități.
Rectorul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”, profesorul Alin Popescu asigură tinerii, că indiferent de ce vor alege, nu pot fi decât în câștig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.