Alexandru Pelici: Meciul cu Aerostar, cel mai important din acest retur

104

Ripensia revine pe „Dan Păltinișanu”, pentru confruntarea de sâmbătă cu Aerostar Bacău. Timișorenii au de gând să obțină prima victorie în fața fanilor, după cele două îmfrângeri consecutive suferite cu Chindia și ASU Politehnica, într-un moment în care cele 3 puncte ar oferi, în mare măsură, liniște în ceea ce privește rămânerea în liga a doua.

Cu atât mai mult cu cât adversara de sâmbătă se află în zona „delicată”, deși ajunge la Timișoara, după 9-0, acasă, cu deja retrogradata Dacia Unirea Brăila. „Din punctul meu de vedere, e o piatră de hotar. Cred că dacă trecem cu bine de acest joc, cu siguranţă şansele noastre să rămânem în Liga a 2-a se apropie de 100 la sută. Din punctul meu de vedere, meciul aceasta devine cel mai important din acest retur. Întâlnim o echipă agresivă, o echipă cu foame de puncte, care o să vină cu siguranţă să ia toate punctele puse în joc. Nu cred că îi mulţumeşte un egal, pentru că au mare nevoie de puncte”, a spus Alexandru Pelici, antrenorul Ripensiei.

Tehnicianul lui „Ripi” vede ca pe un avantaj revenirea pe „Dan Păltinișanu”: „Cred că e un teren pe care o să putem pasa. Probabil şi spaţiile vor fi un pic mai mari. Am întâmpinat probleme din acest punct de vedere la jocul cu Chindia, în anumite momente de joc. Ne-am dorit să jucăm acest meci acolo”, a adăugat tehnicianul timișorenilor.

Roș-galbenii, care vin după succesul superb, 3-2, de pe terenul Universității Cluj, nu îl pot folosi pe Monea, accidentat, în vreme ce prezența lui Apro este și ea incertă.

Partida cu Aerostar are loc, sâmbătă, de la ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.