Alexandru Pelici: Jucătorii să se trezească, nu suntem încă salvați

172

Alexandru Pelici, antrenorul Ripensiei, a vorbit imediat după eșecul din derby-ul local cu ASU Politehnica. Tehnicianul roș-galbenilor a transmis un mesaj elevilor săi, cărora le-a repetat că echipa nu este încă salvată de la retrogradare.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Jucătorii trebuie să se trezească, pentru că nu suntem încă salvați. Am mai trecut prin situații de genul acesta, trebuie să începem să învățăm din greșeli. Suntem cu toții vinovați, în frunte cu mine, pentru acest eșec și îmi cer scuze fanilor pentru rezultat”, a precizat, la final, Pelici.

Antrenorul Ripensiei crede că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. „Din punctul meu de vedere, un egal era mai echitabil. Am avut situații bune de a marca, și noi, și Poli, ei cu un plus la fazele fixe. Au ratat, pe final, Dumiter și Zaluschi, apoi a venit acest penalty, nici nu știu ce să zic dacă a fost sau nu, dar nu mai contează. Trebuia să stopăm acea acțiune mai devreme”, a conchis antrenorul lui „Ripi”.

Ripensia este, în continuare, pe poziția a noua, cu 39 de puncte, unul în plus față de adversara de astăzi, iar runda viitoare are un examen dificil, la Cluj, pe terenul Universității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.