Alertă într-un spital: Pacient cu probleme psihice, prins cu pistolul în bagaj

69

Asupra unui pacient al Spitalului Judeţean Botoşani a fost găsit, miercuri, un pistol. Bărbatul de 70 ani, internat la spital, ţinea pistolul într-un bagaj şi nu l-a folosit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Botoşani, plutonier adjutant Dan Izotov, a declarat, pentru mediafax.ro, că jandarmii au fost chemaţi de Poliţie pentru sprijin, după ce la 112 s-a anunţat că o persoană dintr-un spital are un pistol.

Potrivit Poliţiei Botoşani, în sesizare se arăta că un bărbat de 70 ani, internat la Spitalul Judeţean Botoşani, are asupra sa o armă, care stă într-un dulap din salonul unde era internat acesta.

„Pacientul nu a provocat scandal şi nu s-a folosit în vreun fel de arma respectivă. La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, arată Poliţia Botoşani.

Arma a fost ridicată, fiind vorba despre un pistol neletal, dar supus autorizării. Bărbatul a fost sancţionat pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancţiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru 2 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ