Alertă de vreme severă imediată, emisă de ANM, pentru județele din vestul țării

66

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă de vreme severă imediată Cod Galben, de polei, chiciură şi ceaţă foarte densă, valabilă pentru 23 judeţe, însă este de aşteptat ca mai multe judeţe să fie vizate în funcţie de extinderea frontului atmosferic.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu iasă cu maşinile pe şosea dacă nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă şi să circule cu viteză redusă în zonele afectate de alerta meteo.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă cu efect imediat COD GALBEN, de polei, chiciură şi ceaţă foarte densă, pentru judeţele Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Brăila, Ialomiţa, Covasna, Mureş, Harghita, Sibiu, Constanta, Tulcea, Dolj, Buzău, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Constanta, Tulcea, Cluj, unde se vor semnala depuneri de polei, chiciură şi ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 de metri.

Şoferii sunt îndemnaţi să circule cu prudenţă, maşinile să fie echipate cu cauciucuri de iarnă, iar viteza să fie adaptată la condiţiile de drum. Alerta este valabilă, la momentul publicării acestui articol, până la ora 23:00 în unele judeţe şi până mâine la ora 02:00 în altele.

LĂSAȚI UN MESAJ