Alergarea TIMOTION 2019 aduce mobilier de spital

40

„Vino și tu alături de noi la Timotion 2019”. este chemarea lansată de organizatorii alergării pentru sănătate. Prin gesturi mici dar importante se dorește o mobilizarea a comunității pentru o dotarea superioară a clinicii de oncologie prin înlocuirea mobilierului de spital existent la Centrul de Oncologie OncoHelp. Anul acesta Asociația OncoHelp din Timișoara vă invită să alergăm împreună la Timotion 2019 pentru a îmbunătăți condițiile de internare ale pacienților care beneficiază de tratament oncologic gratuit în regim de spitalizare continuă în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp.

Simona Amânar Tabără, Paula Ivan, Horia Colibășanu, Laura Sgaverdea, Monica Maria Neagoie au acceptat să fie Ambasadori OncoHelp în cadrul Timotion 2019, sprijinind astfel eforturile pe care asociația le realizează pentru a putea oferi semenilor aflați în suferință servicii medicale de calitate superioară, dar și sprijin, suport și compasiune.

Concret, proiectul „Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!” își propune înlocuirea mobilierului de spital existent cu o nouă garnitură de paturi electrice – cu 3 funcțiuni, saltele impermeabile și noptiere, asigurând astfel condiții de internare moderne, confortabile și ergonomice pacienților bolnavi de cancer. Valoarea totală a proiectului este de 442.000 lei, din care dorim ca prin înscrierea în cursa Timotion 2019 să adunăm suma 56.100 lei.

Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor sufletiști din comunitate.

Oricine se poate alătura proiectului de înlocuire a mobilierului de spital existent, fie prin înscrierea în cursa Timotion 2019 – aici ( https://www.timotion.ro/inregistrare/ ) fie prin realizarea unei donații – aici ( https://www.timotion.ro/cui-sa-donezi/ ).
Oricine poate să aleagă – pentru cursă sau donație proiectul Asociației OncoHelp – “Oferim confort bolnavilor de cancer!”

Simona Amânar Tabără este gimnastă română de talie mondială care a obținut 7 medalii olimpice și 10 medalii la campionatele mondiale de gimnastică, și a câștigat cu echipa României patru titluri mondiale consecutive.

Paula Ivan este unul din cei mai valoroși atleți ai României, fiind campioană și vicecampioană olimpică în probele de 1500 m și 3000 m în 1988 la Seul. Deține un record olimpic nedoborât de 30 ani.

Horia Colibășanu este alpinist și medic stomatolog, primul român care a ajuns pe vârfurile K2 (8.611 m), Manaslu (8.163 m), Dhaulagiri (8.167 m) și Annapurna (8.091 m).

Laura Sgaverdea este managerul Studioului Teritorial Radio România Reșița și a sprijinit, prin cea de-a patra ediție a campaniei umanitare „Muzică pentru Viață”, derulată de Radio Reșița, strângerea de fonduri pentru Centrul OncoHelp din Timișoara.

Monica Maria Neagoie lucrează în domeniul bancar și este foarte implicată în activități de caritate, crezul ei fiind acela că „împreuna putem mai mult și putem mai bine.”

TIMOTION este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală:

-să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunității

-să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune

La apelul de proiecte lansat de organizatorii Timotion de la finalul lui 2018 s-au inscris 27 de proiecte din Timis, Arad, Caraș – Severin si Hunedoara. Din acestea, în cursă au rămas 20 de proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ