Ajutor pentru Anda. Medicii români i-au dat 3 săptămâni de viață unei mame din Timișoara, dar speranța a găsit-o la Istanbul

280

O tânără mamă a trei fetițe din Timișoara are nevoie disperată de ajutor pentru a-și continua viața lângă minunata ei familie.

În urmă cu două săptămâni, Anda a fost diagnosticată cu metastaze osoase și la ficat provocate de un cancer la sân, speranța ei de viață fiind de doar 3 săptămâni, conform medicului oncolog pe care l-a consultat la noi în țară.

În data de 8 martie, Anda a reușit să ajungă la o clinică din Istanbul, unde i s-au dat șanse mai mari la viață. Aici i-a fost început tratamentul de urgență.

”La 2 zile după începerea tratamentului starea Andei a început să se îmbunătățească. La o săptămănă a progresat și a ajuns să se ridice cu ajutor și să stea pe marginea patului. A început, de asemenea, să se alimenteze cu hrană solidă, medicii fiind optimiști și pozitivi în ceea ce privește evoluția ei”, au transmis apropiații Andei care au creat o pagina pe Facebook pentru strângerea de fonduri care să susțină tratamentul pentru supraviețuire al tinerei mame. 

Apel pentru oamenii cu suflet mare

Costurile primei săptămâni de tratament s-au ridicat la suma de 15.000 de Euro, aceasta fiind susținută de campanii locale, unde colegii de muncă și oamenii empatici au reacționat prompt și pozitiv când le-a fost cerut ajutorul.

Continuarea tratamentului presupune ședinte de chimioterapie și radioterpie la clinica din Istanbul, unde costurile estimative se ridică la 50.000 de Euro.

”Împreună o putem ajuta pe Anda să primească șansă la viață, să se întoarcă acasă unde o așteapta cu dor copilașii și oamenii dragi din viața ei, care o iubesc și o apreciază pentru ceea ce reprezintă în viața noastră”, este apelul de ajutor formulat de apropiații Andei.

Pagina de Facebook unde se pot face donațiile poate fi accesată la următorul link https://www.facebook.com/donate/376870989564659/2247704035264970/

LĂSAȚI UN MESAJ