Ajutoarele lui Moș Nicolae au ajuns la CSȘ Bega

72

Voleibalistele prim-divizionarei UVT Agroland Timișoara au uitat pentru câteva ore de planuri tactice și au făcut pe ajutoarele lui Moș Nicolae pentru junioarele de la CSȘ Bega.

Cea mai frumoasă echipă din peisajul sportului timișorean, echipa feminină de volei UVT Agroland, a avut parte de o întâlnire emoționantă. Fetele s-au întâlnit cu micuțele junioare și micii juniori de la CSȘ Bega în această seară și le-au făcut acestora o mare bucurie.

Voleibalistele din prima ligă au făcut o vizită surpriză la antrenamentul juniorilor de la grupele 8-11 ani, în sala Mircea Albu. Timp de o oră, senioarele s-au băgat la joc cu cei peste 50 de copii și de aici a rezultat cea mai emoționantă ședință de pregătire pentru ambele tabere. Iar la final, a venit și momentul dedicat Sfântului Nicolae: repriza de împărțit cadouri pentru cei mici.

Fetele pregătite de Bogdan Paul au primit ”la schimb” un mini-concert de colinzi dar și agrolandmosnicolae5încurajări pentru viitoarele meciuri oficiale. Agroland ocupă un neașteptat de bun loc 5 înaintea ultimei etape a turului din Divizia A1. Timișorencele primesc în 8 decembrie vizita campioanei CSM Volei Alba Blaj, iar în 16 decembrie vor evolua tot acasă cu Știința Bacău la ultima apariție pe anul 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ