Agroland este echipa surpriză în Divizia A1

80

Nou-promovata UVT Agroland Timișoara este surpriza startului de sezon în Divizia A1 de volei feminin. Gruparea studențească s-a cocoțat pe podiumului clasamentului după primele cinci runde.

Formația condusă de Bogdan Paul a surprins pe toată lumea cu evoluția din prima parte a stagiunii. Victoria obținută sâmbătă, în partida cu Penicilina Iași, scor 3-0, a urcat-o pe Agroland pe ultima treaptă a podiumului, la o singură lungime de liderul campionatului. Cu patru victorii și o înfrângere, nou-promovata se poate lăuda cu un start de sezon peste așteptări.

CSM București este prima în liga feminină și în runda de sâmbătă o așteaptă pe trupa timișoreană în capitală pentru primul joc din această lună. În 29 noiembrie, cele două echipe se întâlnesc și în turul sferturilor de finală din Cupa României.

Dacă Agroland o duce așa bine, nu la feel se poate spune și despre celelalte două reprezentante ale județului Timiș în prima ligă. Fetele de la CSM Lugoj au obținut primul succes abia în acest week-end, 3-0 cu Universitatea Cluj, și ocupă poziția a șaptea cu 4 puncte.

Băieții de la CSU UV Timișoara sunt într-o situația și mai dificilă. După opt runde sunt tot ultimii în clasament cu niciun punct adunat, iar perspectivele de a sparge gheața sunt destul de limitate. Elevii antrenați de Sorin Schiesz au câștigat un set în opt jocuri. Până la finalul turului aceștia vor mai întâlni SCMU Craiovaa și Arcadia Galați, în deplasare, și Explorări Baia Mare, acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ