Aglomerarea din centrul vechi al Timișoarei îi face pe micuți să se piardă de părinți

39

Tot mai mulți copii se pierd de părinții lor atunci când ies la plimbare în centrul vechi al Timișoarei. Din cauza aglomerației, spun oamenii legii, micuții nu își mai găsesc familia.

Ultimul caz s-a petrecut duminică, în jurul orei 15.00. Atunci, polițiștii locali au fost anunțați prin Dispeceratul instituției că în aceeași zi, în urmă cu puțin timp, s-a anunțat prin 112 dispariția unei fetițe de lângă mama ei, cu domiciliul în Arad, cu care se afla la plimbare în centrul Timișoarei.

”În baza descrierilor, polițiștii locali au trecut imediat la verificări în zonă depistând fetița în vârstă de 10 ani în Parcul Civic. Acesta a confirmat că s-a pierdut de mama ei, spunând cum o cheamă. Fetița a fost preluată de polițiștii locali și predată în bune condiții mamei sale, de față fiind și un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Timișoara. Poliția Locală Timișoara constată că numărul unor astfel de cazuri a crescut în ultima perioadă, acesta fiind cel de-al treilea caz în ultima lună în care copii care se rătăcesc de părinți sunt găsiți de polițiștii locali”, anunță Poliția Locală.

Poliția Locală Timișoara recomandă părinților ca atunci când sunt în zone aglomerate, cum sunt Piața Victoriei, Piața Libertății, Unirii și altele, mai ales în zilele în care este vreme frumoasă sau se desfășoară diferite manifestări publice și aceste locații sunt frecventate de un număr mare de persoane, să acorde mai multă atenție copiilor, să nu-i lase singuri și să îi țină de mână deoarece foarte ușor se pot rătăci de cei dragi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ