Afișe cu „Atenție la hoții de buzunare!” au apărut în stațiile mijloacelor de transport în comun din Timișoara

161

Continuă lupta timișorenilor împotriva hoților de buzunare din capitala Banatului, care dau atacul în mijloacele de transport în comun. Astfel, în această săptămână, în stațiile mijloacelor de transport în comun din oraș au fost lipite afișe pe care scrie „Atenție la hoții de buzunare”. Acestea au fost lipite de un grup de tineri din oraș, membri ai TSD Timișoara.

Vă reamintim că, în ultima săptămână, mai multe filmulețe în care apare o gașcă de hoți în acțiune în tramvaiele din Timișoara au devenit virale pe Facebook. Acestea au fost postate pe rețeaua de socializare de Cristi Brâncovan, un timișorean care a și organizat două proteste cu portavocea, în stația de tramvai din Piața 700 și în fața sediului Poliției Timiș. Bărbatul i-a încurajat pe oameni să fie atenți la hoții de buzunare atunci când circulă cu mijloacele de transport în comun și le-a bătut obrazul polițiștilor pentru că nu-și fac treaba.

Pe de altă parte, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, spune că furturile nu sunt în sarcina polițiștilor locali, ci a Poliției Naționale, dar totuși a suplimentat numărul polițiștilor locali din tramvaie, troleibuze și autobuze. Cristi Brâncovan estimează că mii de oameni sunt furați, în fiecare lună, în mijloacele de transport în comun din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ