Schimbarea schimbării la Camera de Comerț timișoreană! La vremuri noi, tot noi !

622

Așa cum era deja hotărât de mai multă vreme și conform statutului de funcționare al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Timiș, azi au avut loc alegerile generale pentru un nou mandat de funcționare al acestui for al oamenilor de afaceri locali.
La ședință au participat cei mai mulți din cei îndreptăți la un vot. Odată cu Adunarea Generală de azi a fost modificat și statutul Camerei.

Noutatea importantă ar fi apariția unei funcții în plus, cea de președinte executiv. În mare aceleași persoane vor fi în continuare la conducere cu doar unele mici schimbări date de modificările statutului.
Cu majoritate de voturi primește un nou mandat de de patru ani de președinte al CCIAT Georgică Cornu. Președinte executiv va fi directorul executiv de până acum al instituției Florica Chiriță. În același timp, în cadrul Adunării Generale, au fost aleși din rândul membrilor Colegiului de Conducere al CCIAT trei vicepreședinți: Milița Plescar, Darius Nicolae Georgiu și Toma Remus Mișcă, pentru același mandat de patru ani (2018 – 2022).
Ar fi de menționat că în acest mandat președintele va avea mai puține atribuțiuni decât până acum. Majoritatea atribuțiilor în cadrul conducerii CCIAT au fost transferate de la președinte la președintele executiv.
cciat florica chirita_22Conform acestor modificări din statutul de funcționare al fiecăreia dintre componetele instituției, dispozițiile emise de președintele Camerei se extind ca autoritate inclusiv asupra Consiliului Director care are rolul de a-i înlesni președintelui conducerea activităţii curente. Consiliul Director este organismul de conducere executiv al Camerei. Consiliul Director este condus de președintele executiv. Președintele Executiv asigură conducerea executivă a întregii activități a Camerei și asigură îndeplinirea dispozițiilor președintelui CCIAT, a dispozițiilor Colegiului de Conducere și a Adunării Generale a membrilor Camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ