Adrian Pau promite construirea de locuințe pentru șefii de promoție, care absolvă la Timișoara

83

Unul din liderii Pro România, parlamentarul Adrian Pau, a anunțat, oficial, că va candida la candidatura pentru șefia Consiliului Județean Timiș.

Deputatul este foarte sigur că împreună cu Marius Craina ca primar al Timișoarei vor face un altfel de politică în parametri moderni, cum până acum nu prea s-a făcut. Va candida și pe lista de consilieri județeni pentru a sprijini astfel pe colegii săi.

Adrian Pau are vorbe frumoase despre contracandidații săi. Alin Nica este văzut ca un adversar redutabil, ce ar putea face lucruri importante pentru județ. Dar singurul de care s-ar teme cu adevărat ar fi experimentul politician Titu Bojin, dacă ar candida. Bojin este primit în partid oricând vrea să se alăture, dar acum este deja târziu pentru o funcție de conducere.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultima săptămână, împreună cu colegii mei din organizație, am luat decizia ca eu să candidez la CJT, și îmi asum această candidatură. Am convingerea că împreună cu Marius Craina putem face o figură frumoasă, putem candida cu șanse reale atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria Timișoara. Vom face tot ce ne stă în putiință pentru a accede la funcțiile pe care ni le dorim”, spune Adrian Pau, deputatul de Timiș al Pro România.

Acum se lucrează intens în toate organizațiile pentru a avea liste de candidați în toate comunele din județ.
Ca lider de consiliu județean, Pau a pregătit deja o listă de priorități. Momentan a adus în discuție doar una singură. Pentru a stabiliza tinerii merituoși și a impideca exodul acestora peste hotare toți șefii de promoții de la toate universitățile din oraș vor avea o locuința cu chirie subvenționată.

Cu două milioane de euro din bugetul CJT se pot construi aceste locuințe și nu s-ar mai pierde banii pe investiții cu eficiență îndoielnică.

LĂSAȚI UN MESAJ