Adrian Orza, marele câştigător al alegerilor locale din Timişoara, nu exclude crearea unei platforme civice în Banat, pe modelul USB

20380

În condiţiile în care partidele mari din Timişoara nu au reuşit să formeze o majoritate clară în Consiliul Local, iar pentru a-şi asigura susţinerea trebuie să facă nişte compromisuri destul de mari, s-ar putea spune că marele câştigător al alegerilor locale din Timişoara este independentul Adrian Orza.

Şi-a asigurat un loc de consilier local, având susţinerea a circa 5% din cei care s-au prezentat la vot, iar acum spune că are libertatea de a susţine proiectele din Consiliul Local după cum îi dictează conştiinţa, nu partidul.

În viziunea sa, prioritare sunt, în momentul de faţă proiectele cu finanţare europeană, care trebuie demarate în număr cât mai mare şi cât mai repede, anul acesta, pentru a nu se pierde oportunitatea.

În ceea ce priveşte viitorul său politic, Adrian Orza nu exclude crearea unei platforme civice în Banat pe modelul USB, care ar putea aduce un suflu nou în politică şi, poate, ar mobiliza mai mult şi electoratul.

3 COMENTARII

  1. In anul 2008 cand am înființat Alianța Uniți pentru Timisoara nu a agrea platforma deși era creată prin alianța mai multor formațiuni apolitice … Acum e momentu 🙂 când nu mai sunt variante :)) mai bine mai târziu decât niciodată

LĂSAȚI UN MESAJ