Adrian Orza îi dă peste nas primarului Nicolae Robu

1625

Consilierul local independent Adrian Orza îl critică pe edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu, pentru apelul acestuia de a încerca preluarea conducerii Consiliului Judeţean Timiş de către forţele de dreapta, ca urmare a vacantării postului de preşedinte, în urma desemnării lui Sorin Grindeanu în funcţia de prim-ministru. Consilierul vede mai degrabă ca necesară o colaborare a tuturor politicienilor din Timiş pentru a susţine dezvoltarea zonei şi atragerea investiţiilor guvernamentale atât de necesare.

„Apelul domnului primar Robu către “forţele de dreapta” pentru că acestea să obţină fotoliul de preşedinte al CJT Timiş, în urmă vacantării acestuia prin desemnarea domnului Sorin Grindeanu ca premier al României este după părerea mea lipsit de inspiraţie că moment şi consistentă pragmatică.

Timişoara şi judeţul Timiş au, în contextul actual politic şi în cel al câştigării titlului de Capitală Europeană a Culturii -2021, o mare şansă prin prezenţa domnului Grindeanu în funcţia de premier.

Reactivarea luptei politice şi a orgoliilor personale, la “masa verde” a aranjamentelor politice în acest moment, este o mare eroare. Din punctul meu de vedere ACUM chiar este justificată şi necesară o congruenţă judeţ/guvern din punct de vedere politic şi administrativ, mai ales în contextul votului din 11 decembrie la nivelul judeţului Timiş.

Investiţiile înspre zona noastră, atât de mult timp amânate, au acum nu doar şansa, dar şi justificarea legală şi morală să se facă.

Prin urmare, e nevoie să sprijinim acest demers şi acesta şansă unică pe care zona noastră o are!”, a scris Adrian Orza pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ