Admiterea la Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”

451

Precizări privind admiterea la clasa a IX-a, specializări cu profil bilingv (Filologie bilingv spaniolă, Științe sociale bilingv italiană), Liceul Teoretic ”Jean Louis Calderon”, în anul școlar 2020-2021. Chiar dacă elevii nu au mai trecut pragul școlilor de câteva luni, activitatea a continuat prin mijloacele tehnologice moderne.

Iar anu școlar ce va începe în septembrie se pregătește de acum. Profesorul Radu Burcea-Iancu de la Liceul Calderon face precizări importante despre modul de desfășâurare al admiterii ce începe în curând.

„În atenția elevilor clasei a VIII-a din Timișoara și județul Timiș:
-pentru cele două specializări menționate mai sus, bilingv (filologie bilingv spaniolă, științe sociale bilingv italiană), NU SE SUSȚIN PROBE DE LIMBĂ STRĂINĂ. În acest context, orice elev poate opta, în funcție de media de admitere, pentru cele două specializări, alegând codurile 198 pentru SPANIOLĂ și 201 pentru ITALIANĂ (din ghidul de admitere).
Pentru informații mai detaliate și pentru elevii interesați să opteze pentru secția Științe sociale bilingv franceză, accesați link-ul de mai jos.
Multă baftă tuturor la Evaluarea Națională! Vă așteptăm cu drag la toate specializările liceului nostru, din septembrie 2020!

P.S. In anul scolar 2020-2021, în oferta educationala a liceului nostru, veti regasi urmatoarele specializari:
1. Filologie bilingv spaniola: 1 clasa
2. Stiinte sociale bilingv italiana: 1 clasa
3. Stiinte sociale bilingv franceza: 1 clasa
4. Matematica-informatica intensiv franceza: 1 clasa
5. Matematica-informatica intensiv italiana: 1 clasa”

LĂSAȚI UN MESAJ