Adio, curăţenie de sezon! Robu: „Nu vom mai avea astfel de campanii cât voi fi eu primar”

209

Timişoara nu va mai trece prin campaniile de curăţenie de primăvară şi toamnă, campanii în cadrul cărora oamenii scăpau de mobilier vechi si de alte lucruri nefolositoare de prin case.

Primarul oraşului este atât de supărat pe modul în care s-a făcut colectarea acestor deşeuri în această primăvară, încât renunţă la perioadele de curăţenie organizată.

„Nu vom mai avea astfel de campanii cât voi fi eu primar. Vom avea containere mari în care să se depună ceea ce se va conveni că trebuie depus și vom curma depozitarea de gunoaie în stradă”, a declarat Robu.

La fiecare colţ de stradă al Timişoarei, încă de luna trecută, au început să apară mormane de gunoaie. Oamenii s-au grăbit să scoată deșeurile din case cu săptămâni bune înainte ca strada lor să fie programată pentru colectare. De asemenea, sub pretextul că scot din casă deşeuri în cadrul campaniei, mulţi oameni au aruncat gunoaie la întâmplare şi pe alte străzi decât cele unde locuiesc. Campania actuală se încheie în 13 mai. De abia atunci vom vedea parcurile şi străzile fără mormane de deşeuri.

LĂSAȚI UN MESAJ