Acum 60 de ani, Doris Day lansa piesa care şi acum îţi dă fiori. O mai ţineţi minte? VIDEO

348

Există o mulţime de piese muzicale fără vârstă fredonate odinioară de bunicii noştri şi pe care cu aceeaşi emoţie şi bucurie le ascultăm şi noi astăzi, după mulţi ani de la lansare. În aceste imagini o putem vedea pe actriţa Doris Day dând viaţă unei melodii de neuitat cu vocea ei incredibilă.

„Que Sera Sera” (în engleză „Whatever Will Be, Will Be”) este titlul unei piese lansată în anul 1956 de compozitorul Jay Livingstone pe versurile textierului Ray Evans care a fost inclusă în pelicula lui Alfred Hitchcock „The Man Who Knew Too Much”. Rolurile principale din acest film au fost atribuite unor mari actori ai vremii: Doris Day şi James Stewart.

Acest fragment din film ne-o prezintă pe Doris Day cântând cu nespusă bucurie această piesă care a ramas în inimile tuturor. Nostalgia filmelor de odinioară ne umple sufletul de emoţie şi nu se poate să nu vibrăm alături de vocea inegalabilei artiste.

Vocea ei caldă în deplină armonie cu dăruirea cu care interpretează piesa muzicală ne impresionează profund. Astfel de scene nu se uită aşa de uşor şi rămân în amintirea celor care iubesc frumosul. Doris Day a fost la acea vreme vocea perfectă pentru acest film, lucru ce poate fi constatat chiar şi astăzi, dacă avem ocazia să vizionăm această peliculă.

Sursa: zennmann via Youtube
Autor text: LiveBiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ