Activitate intensă pentru polițiștii cărășeni de la transporturi, în primele 10 luni ale anului!

132

Aproape 50 dosare penale pentru furt, 5 persoane cu probleme psihice, 27 de cerșetori și contrabandă cu țigări, sunt problemele cu care s-au confruntat polițiștii de la transporturi în Caraș-Severin.

Poliția Transporturi din Caraș desfășoară zilnic acțiuni pentru menținerea siguranței în domeniul transporturilor navale și feroviare.

Astfel, în primele 10 luni ale acestui an, polițiștii au efectuat 4.923 de patrulări pedestre în 1238 de trenuri de călători, în stațiile de călători, triaje, porturi, dar și în alte zone de competență. Au fost monitorizate 140 de trenuri de marfă și 4 nave maritime.

În urma activităților polițiștilor, au fost întocmite 52 de dosare penale, în principal pentru furt calificat, fiind cercetate 29 de persoane și aplicate 595 de sancțiuni contravenționale în valoare de 92.255 de lei. Au mai fost depistate 5 persoane cu probleme psihice, care au fost internate în spitale, 27 de cerşetori și 1 minor lipsit de supraveghere. Polițiștii s-au confruntat și cu contrabanda cu țigări fiind ridicate în vederea confiscării sau indisponibilizării, 10.000 de țigarete.

Anul nu s-a încheiat, iar polițiștii continuă acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță a celor care călătoresc în Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ